Tesaturi Sanatoase - PRODIN SA
prodinproducator tesaturicatalog tesaturinoutati promotii presalocatie prodin
Prosop de bucatarie
Sort de bucatarie
Manusi si patrat
Set american
Cos paine
Lenjerie de baie
Halat de baie
Prosop de baie
Fete de masa
Servetele
Husa scaun
Tesaturi pentru articole de imbracaminte
Tesaturi bumbac
Tesaturi bumbac si in
Tesaturi bumbac si canepa
Tesaturi in
Tesaturi canepa
lenjerie de pat
Cearceaf plic
Cearceaf simplu
 
Fata de perna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2008 PRODIN SA. Toate drepturile rezervate

PRODIN SA produce un bogat sortiment de tesaturi vopsite din fir si in bucata pentru articolele de baie, bucatarie si lenjerie de pat, totul numai din fibra natural.

SCURT ISTORIC - Societatea PRODIN SA are trei locatii: una in Bucuresti, una in Buzau si una in Balotesti (zona nordica din afara Bucurestiului) si o suprafata de 30.000 mp, impartita aproximativ in mod egal intre cele trei locatii si o suprafata construita de 12.000 mp. Prodin este o fabrica care are traditie in textile si prelucreaza bumbacul, inul si cinepa din anul 1955. Din 1955 pana in prezent am lucrat si lucram export in tari din Europa si America. Din 1995 firma lucreaza cu capital integral privat romanesc.

FILOZOFIA NOASTRA: Fibre Naturale = Sanatate (Natural fibres = Health)

Deviza noastra care este de fapt filozofia noastra si anume, "tesatura sanatoasa" numai din fibra naturala spune totul despre noi. Intr-o lume plina de riscuri de toate felurile noi avem grija ca din punct de vedere al textilelor pe care le utilzati sa va asiguram tot confortul si comoditatea pe care ti-o dau produsele textile din bumbac, in, cinepa.

Cel mai de pret lucru pe care-l avem este sanatatea noastra, o neglijam si uitam de ea atata timp cat ne simtim bine, apoi ne dam sema de greseala mare pe care am facut-o.
Ca sa fim sanatosi trebuie sa stim sa mancam sanatos sa locuim in conditii sanatoase, sa respiram sanatos si sa ne imbracam sanatos .
Daca tii la sanatatea ta si a clientilor tai intra pe site-ul nostru www.tesaturisanatoase.ro si vei descoperi lumea textilelor sanatoase.
Va asiguram ca produsele pe care le producem va apara sanatatea pentru ca sunt executate din fibre naturale, bumbac, in si cinepa tratate pentru a-si pastra proprietatile lor naturale.

TEHNOLOGII:
Societatea Prodin are in componenta Tesatorie, Finisaj si Confectii.
Tesatoria are capacitate de 700.000 mp/an cu tesaturi la o latime de 1,65 cm cruda. Razboaiele NOVOPIGNONE cat si urzitorul TAIANA asigura o tesatura de foarte buna calitate cu greutati cuprinse intre 120-400 g/m ².
Finisajul are in compunerea sa utilaje pentru vopsit fire. Pentru albirea, vopsirea, uscarea, calandrarea, cat si pentru innobilarea tesaturilor se folosesc utilaje livrate de firmele KÜSTERS, AIRO, MONFORTS MANTEX, BIONCOLONI, care asigura un tratament corespunzator pentru fiecare tip de tesatura in parte, conform principiului nostru fibre naturale = sanatate .

Sectia de Confectii are posibilitatea sa confectioneze prosoape, halate, articole de bucatarie, fete de masa, etc. Putem executa efectul de "giornino" pe marginea servetelelor si fetelor de masa sau cearceafurilor cat si broderie tip CORNELY .